Terug naar ons aanbod

Herveld De Zandakkers ong

€ 375.000,- v.o.n.
Verkocht
Oppervlakte5.370 m2
Garages0Capaciteit0
Koopprijs€ 375.000,- v.o.n.StatusVerkocht

De Zandakkers ong, Herveld

DE ZANDAKKERS 32 TE HERVELD.

HEEFT U ALTIJD AL UW EIGEN WONING WILLEN BOUWEN! HIERVOOR IS NU DE MOGELIJKHEID. OP EEN HEERLIJKE EN VRIJE LOCATIE IS DIT EEN UNIEKE KANS DIRECT NABIJ HET CENTRUM EN IN HET BUITENGEBIED VAN HERVELD/ANDELST. VOOR DEZE BOUWGROND ZIJN DIVERSE MOGELIJKHEDEN. ER IS AL OVEREENSTEMMING GEVONDEN IN HET BOUWEN VAN DRIE WONINGEN BINNEN ÉÉN WOONEENHEID GEBASEERD OP EEN T-BOERDERIJ TYPOLOGIE.

De kavel heeft een afmeting van circa 5.370 m². Hierdoor zijn er uitstekende bebouwingsmogelijkheden! Voor het bouwen van een nieuwe woning of het bespreken van uw plannen dient u altijd in overleg te treden met de gemeente. In dit geval is dat de Gemeente Overbetuwe.

INRICHTINGSPLAN

Voor dit perceel is een inrichtingsplan opgesteld die u uitgebreid op ons kantoor in kunt zien of die wij aan u kunnen doen toekomen. Ook via het bestemmingsplan kunt u de ontwikkelingen en inrichtingsplan omtrent dit perceel inzien.

BESTEMMINGSPLAN & BOUWBESLUIT

Bij de bouw van uw eigen prachtige woning(en) dient u altijd rekening te houden met het bestemmingsplan en het bouwbesluit. Bij de gemeente of via www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u alvast een aantal belangrijke punten vinden met betrekking tot de geldende bestemming en bouwbesluit. Via ruimtelijkeplannen.nl, planviewer of onderstaande links kunt u deze inzien.

https://www.planviewer.nl/imro/files/NL.IMRO.1734.0270BUITzandakkers-ONT1/t_NL.IMRO.1734.0270BUITzandakkers-ONT1.html

https://bronro.overbetuwe.nl/74B2ED54-C9D3-42AA-97D3-C5CA94D3B080/r_NL.IMRO.1734.0270BUITzandakkers-ONT1.html

HERVELD

Herveld is een gezellig dorp en word uitgesproken door de dorpelingen als Herreveld! Herveld gaat en staat gebroederlijk, schouder aan schouder met het dorp Andelst! Dit zelfde gebaar zie je terug in de bevolkingsgroep, gemoedelijk, open en zeer toegankelijk! Toegankelijk ook mede door de nabij gelegen uitvalswegen de A15 en de A50 met binnen 20 minuten rijden de steden Arnhem, Nijmegen en Tiel!

Terug naar ons aanbod