Terug naar ons aanbod

Herveld De Zandakkers 32

€ 700.000,- k.k.
Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar2022EnergieklasseA++++Dak typeSchilddakDak materialenPannen
Woonoppervlakte190 m2Inhoud714 m3Oppervlakte1.201 m2
Kamers5Slaapkamers4
Garages1Capaciteit1
Type hoofdtuinTuin rondomKwaliteit tuinAan te leggen
Koopprijs€ 700.000,- k.k.StatusVerkocht onder voorbehoud
Woonboerderij
Geschakelde woning
Openbaar parkeren, Op eigen terrein

De Zandakkers 32, Herveld

ENERGIEZUINIG WONEN IN DEZE NIEUWBOUW WONING
Landelijk wonen in het voorhuis van een moderne T-Boerderij met een authentiek karakter die volledig nieuw is opgebouwd. De woonboerderij is tussen de boomgaarden gerealiseerd en u krijgt toegang tot uw erf door de oprit waarlangs oude perenbomen staan opgesteld. Door de toepassing van natuurlijke materialen en het zichtbaar maken van de houten gebinten krijgt u het gevoel in een oude gerenoveerde boerderij te wonen. Een absoluut toonbeeld van solide, comfortabel en heel mooi wonen. Geheel energiezuinig woonhuis op een riant perceel gebouwd met een moderne uitstraling en echt van deze tijd! Deze woning zal perfect worden geïsoleerd en worden voorzien van waardevolle extra voorzieningen als zonnepanelen en een lucht/water warmtepomp. U heeft bij deze woning alle voordelen van een doordachte nieuwbouwwoning zonder zorgen over onderhoud en u woont in een zeer duurzame woning wat resulteert in minimale energielasten.

Verder heeft u nog de beschikking over een eigen garage/schuur in de vorm van een kapschuur. Deze is gesitueerd aan het einde van de gezamenlijke inrit.

T-BOERDERIJ
Het bestemmingsplan heeft de mogelijkheid geboden om op deze locatie een woongebouw op te richten met een drietal woningen. De uitstraling van dit gebouw is een Betuwse T-boerderij. Dit type woonhuis bestaat uit een voorhuis dat haaks op de deel staat, waardoor een T ontstaat als je de woning van bovenaf bekijkt. De woning die hier wordt aangeboden is het prachtige voorhuis.
De kavels van de woningen zijn met elkaar verbonden door de gezamenlijke inrit. U rijdt het terrein op aan de Noordzijde en komt dan uit bij de parkeerplaats, waar ruime gelegenheid wordt geboden om te parkeren. Tevens bevindt zich hier het bijgebouw (kapschuur) met daarin de garage/berging voorzien van trap naar een zolder. Naast het ruime perceel behorende bij deze woning is er de mogelijkheid om in overleg gebruik te maken van het achterland. Hier wordt een prachtige leef tuin gerealiseerd die kan gaan bestaan uit:

– moestuin(en)
– boomgaard
– weides
– zwemvijver
– paardenbak

LANDELIJK WONEN IN DIT VOORHUIS
De entree van deze woning is centraal in het midden gesitueerd. U komt binnen in een ruime hal. De hal verbind de royale (eet)keuken en de woonkamer met elkaar. Achter in de hal vindt u de toegang tot het trappenhuis en het toilet. Daar is ook een trapkast aanwezig. De woonkamer biedt uitzicht op en toegang tot de royale tuin via hoge ramen en openslaande deuren. Verder is deze afgewerkt met een aansluiting voor een reguliere houtkachel voor eventueel bijverwarming en sfeerverhoging. De ruime keuken is aan de andere zijde van de woning gesitueerd. Deze zal in een landelijke stijl en compleet worden uitgevoerd. Voorzien van de nodige inbouwapparatuur en met een handig werkeiland. Vanuit de keuken is er een directe verbinding met de inpandige ruimte die als bijkeuken is ingericht. Hier is tevens toegang naar buiten en is de warmtepomp gesitueerd. De woning heeft een eigen garage/berging gelegen in de kapschuur aan het einde van de inrit. Deze garage heeft een vaste trap naar een zolderverdieping met vide.

VERDIEPING
Op de eerste etage biedt een ruime overloop toegang tot twee zeer ruime (slaap)kamers en de badkamer. Tevens vindt u hier de vaste trap naar de tweede verdieping. De overloop die de kamers verbind biedt tevens toegang tot een separaat toilet en een wasruimte.
De royale master bedroom heeft naast een inloopkast ook toegang tot de badkamer. Deze (privé)badkamer wordt compleet opgeleverd. Voorzien van modern tegelwerk en ingericht met een ligbad, wasmeubel met dubbele wastafel, toilet en inloop douche.
Aan de andere zijde van de verdieping is een enorme tweede kamer aanwezig van ca. 32 m² waar verschillende mogelijkheden worden geboden. Uiteraard die van slaapkamer maar ook studeer / werk / praktijkruimte.

TWEEDE VERDIEPING
Deze verdieping is met een vaste trap bereikbaar. Een absolute meerwaarde van deze woning met twee ruime slaapkamers en een unieke badkamer. De etage is tevens voorzien van dakramen. Dit geeft extra lichtinval op deze verdieping. De badkamer wordt compleet opgeleverd en bezit bijzondere elementen door de situering onder de punt van het dak en de toevoeging van twee dakramen. De badkamer wordt afgewerkt met modern tegelwerk en ingericht met een inloopdouche, wasmeubel met dubbele wastafel en toilet.

OPPERVLAKTEN
Woonkamer: 32,4 m²
Eetkeuken: 27 m²
Entree/hal: 5,7 m²
Bijkeuken: 10,1 m²

Master bedroom incl. inloopkast: 17,5 m²
Badkamer: 10,2 m²
Overloop+wasruimte: 11,1 m²
Toilet: 1,2 m²
(Slaap)kamer 2: 31,5 m²

Slaapkamer 3: 13,2 m²
Slaapkamer 4: 11 m²
Badkamer 2: 5,2 m²

Totale woonoppervlakte: 190 m²
Totale inhoud ca. 714 m³

Garage/berging in kapschuur: 20 m²
Zolderverdieping: 10 m²

AFWERKSTAAT
Deze woning is voorzien van:
– een grote woonkamer
– een royale woon-eetkeuken
– een bijkeuken
– 1 master bedroom met inloop kast
– grote badkamer aansluitend aan master bedroom
– 2e badkamer op bovenste verdieping
– 3 ruime slaapkamers
– een ruime berging / garage.

De afwerking bestaat uit onderhoudsvriendelijke materialen, zoals gevelbekleding en luiken van gemodificeerd hout. Luxe details zijn hardstenen vensterbanken, grote ramen, hardhouten kozijnen, zinken goten en hemelwaterafvoeren in zink.

Oplevering is exclusief:
– Eigen tuin inrichting en eventueel bijbehorend grondwerk
– Financieringskosten t.b.v. uw eventuele hypotheek (afsluitprovisie, hypotheekakte, rente tijdens de bouw)
– Levering en plaatsing van inrichting en kasten welke op de tekeningen getekend zijn

Oplevering is inclusief:
– Grondwerk t.b.v. uitgraven en aanvullen fundering
– Betonvloer met vorstranden op isolatie
– Gescheiden rioleringssysteem uitgevoerd in pvc, riolering aangesloten op het gemeenteriool
– Volledig geïsoleerd ruim boven de laatste eisen vanuit bouwbesluit
– Geïsoleerde begane grondvloer van beton Rc =4,5 m2K/W
– Geïsoleerde gevels Rc = 6,5 m2K/W• Geïsoleerd dak Rc= 7,0 m2 K/W
– Verdiepingsvloeren van hout, geïsoleerd met zwevende dekvloer tegen contactgeluid volgens comfort + norm
– Buitengevels uit hoogwaardige hout skeletbouw, prefab bouw FSC en PFSC gecertificeerd
– Buitendeuren en kozijnen inclusief draaiende delen van hardhout met dubbele kierdichting
– Al het timmerwerk aan de buitenzijde zoals kozijnen, goten en dak overstekken, worden geschilderd opgeleverd
– HR+++ tripel beglazing (3 dubbel glas, zeer goed isolerend)
– OVH “nieuwe oude holle pannen” keramische dakpannen, kleur blauwgrijs.
– Plafonds begane grond en 1e verdieping en zolder voorzien van stucwerk
– Keuken volgens bijgevoegde tekening
– Badkamer(s) volgens bijgevoegde tekening
– Hardstenen vensterbanken buiten
– Hardhouten binnendeurkozijnen
– Luxe glasdeuren (hal naar woonkamer / eetkeuken)
– Vurenhouten trappen inclusief leuningen en balustrades wit gegrond (een vaste houten open verdiepingstrap, naar de zolder)
– Binnenwanden worden “behangklaar” afgewerkt
– Plafonds verblijfs-en verkeersruimten worden “sausklaar” afgewerkt.

INSTALLATIES
– Technische installatie gebruiksklaar aangesloten conform NEN1010 C
– Elektrische installatie (incl. rookmelders)
– Zonnepanelen geleverd volgens opgave EPC.

VERWARMING / KOELINSTALLATIE
– Vloerverwarming gehele begane grond welke gevoed wordt door lucht/water warmtepomp.
– Airco verwarming en koeling (warmtepomp techniek) in alle verblijfsruimten.
– Aansluiting voor eventuele houtkachel aanwezig
– Tapwater middels warmtepomp boiler.
– Mechanische ventilatiesysteem met warmte terugwinning (WTW), waarop aangesloten: alle verblijfsruimten en sanitaire ruimten

WONEN IN HERVELD
Het is fantastisch wonen in het dorp Herveld. Wonen in vrijheid, in de directe omgeving van de Waal met zijn uiterwaarden en het Loenense bos is naar ons idee ultiem genieten van landelijkheid! Wonen in Herveld nabij de uitvalswegen A15 en A50 richting de steden Arnhem, Nijmegen en Tiel is als wonen in de schaduw van de grote stad maar dan met bescherming van het dorpse buitenleven. Herveld is een bewogen en actief dorp waar veel georganiseerd wordt, waar men geniet van carnaval of een voetbalwedstrijd van SVHA en waar je elkaar kent. Wonen aan De Zandakkers is ideaal wonen voor gezinnen. Scholen en winkel(centrum) op loopafstand. Al met al ligt deze mooie woning op een goede locatie waar je je helemaal thuis voelt.

INFORMATIE
Ziet u uzelf hier wel wonen en wilt u graag in gesprek over deze woning? Maak dan snel een afspraak en kom langs op ons kantoor!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan

Terug naar ons aanbod