Terug naar ons aanbod

Elst Groenestraat 84

€ 1.195.000,- v.o.n.
Beschikbaar
Bouwjaar2022EnergieklasseA++++Dak typeZadeldakDak materialenPannen
Woonoppervlakte220 m2Inhoud1.000 m3Oppervlakte734 m2
Kamers6Slaapkamers4
Garages1Capaciteit1Parkeren capaciteit3
Type hoofdtuinAchtertuinKwaliteit tuinAan te leggen
Koopprijs€ 1.195.000,- v.o.n.StatusBeschikbaar
Eengezinswoning
Vrijstaande woning
Openbaar parkeren, Op eigen terrein

Groenestraat 84, Elst

VRIJSTAAND ENERGIENEUTRAAL WOONHUIS OP ONOVERTROFFEN LOCATIE
Direct bij het centrum van Elst zal deze imposante, en geheel energie neutrale vrijstaande woning worden gebouwd op een perceel van circa 734 m² (indicatief/geschat). Een absoluut toonbeeld van solide, comfortabel en heel mooi wonen. Een geheel energieneutraal (nul op de meter), vrijstaand woonhuis op een riant perceel gebouwd met een moderne uitstraling en echt van deze tijd! Deze woning zal perfect worden geïsoleerd en worden voorzien van waardevolle extra voorzieningen als vloerverwarming, lucht warmtepomp en zonnepanelen.

Deze woning is onder architectuur ontworpen en zal met kwalitatieve materialen en een doordachte indeling worden opgebouwd. Voor nader te bepalen onderdelen kunt u een afspraak maken met de verkoper/aannemer om deze verder in overleg af te stemmen. Wenst u meer informatie en/of zou u graag de tekeningen en aanwezig informatie nader willen bekijken, neem dan contact met ons op voor een afspraak.

INDELING
De begane grond van deze woning is voorzien van een totale oppervlakte van circa 156 m² inclusief garage/berging. Verder bestaat deze uit een statige hal/entree met toilet, meterkast, garderobe mogelijkheid en trapopgang. Doorloop naar het enorme leefgedeelte waar zithoek, eethoek en koken fantastische gecombineerd kunnen worden. Door raampartijen in iedere gevel wordt dit een ontzettend licht huis. Aansluitend aan de keuken is er een bijkeuken die tevens een toegang verstrekt tot de tuin. Een verrassende ruimte direct bij de ingetekende zithoek is een hobby/werkruimte die verschillende mogelijkheden zal kunnen bieden. Aangebouwd nog een zeer riante garage/berging die tevens als technische ruimte zal dienen.

De eerste verdieping heeft een totale oppervlakte van circa 70 m². Deze woonlaag is ingedeeld met 4 ruime slaapkamers waarvan de master bedroom aan de achterzijde en over de gehele breedte zal worden gerealiseerd. Aansluitend wordt hier de badkamer gesitueerd. Aan de andere zijde van de verdieping komt een tweede sanitaire ruimte. Op de overloop een vlizotrap naar de ruime bergzolder.

BOUWPLAATSINRICHTING
de bouwplaats wordt opgeleverd, aangevuld tot aan het maaiveld met grond en op de inritten word gebroken puin aangebracht.

FUNDERING & BETONWERK
De woning staat op mortelschroef palen, die samen met een gewapende balkenfundering de fundering van deze woning vormen. Hierop ligt een PS-combinatievloer waarop de kalkzandsteen binnenwanden worden opgetrokken. Op deze wanden rust een stalen draagconstructie voor de verdiepingsvloeren. Deze verdiepingsvloer is uitgevoerd als breedplaatvloer, waarbij dus alle installaties in de vloer zijn opgenomen.

METSELWERK
De woning wordt rondom geïsoleerd met een harde PIR isolatie op de plaatsen waar metselwerk komt. En op de plaatsen waar verticaal houten timmerwerk komt wordt de woning voorzien van een gevelisolatiesysteem van Isobouw waarbij de houten regels en latten meteen kunnen worden gemonteerd. Het metselwerk wordt uitgevoerd in een donkere steen genaamd de Gabbro 25047401 van de leverancier Engels, en het houten timmerwerk wordt uitgevoerd in voor-vergrijsd fraké van platowood.

RUWBOUW TIMMERWERK
De woning wordt voorzien van een houten vliering met houten spanten en een nokgording waarop de kap rust. Deze wordt uitgevoerd met stalen sandwichpanelen.
Door deze platen is de waterdichting meteen voorzien op de plekken waar de zonnepanelen komen te liggen. Deze stalen dakplaten worden later afgewerkt met vlakke zwarte keramische dakpannen, namelijk de signy F van Monier.

KOZIJNEN, RAMEN & DEUREN
De woning wordt voorzien van aluminium kozijnen volgens de geveltekeningen van de architect, met triple beglazing. De binnendeuren worden stompe binnendeuren waarbij het type deur nog nader te bepalen is door middel van een stelpost. De dakramen zijn van de leverancier Velux en worden in afstemming met het zonnepaneelplan gelegd. Ook hierbij word triple beglazing toegepast.

TRAPPEN & BALUSTRADES
De trap en balustrades die in de woning worden toegepast zijn nog nader te bepalen. De trap naar de vliering word uitgevoerd als vlizotrap.

DAKBEDEKKINGEN
Op de platte daken wordt een bitumineuze dakbedekking op isolatie aangebracht. Waarbij alle dakranden worden afgewerkt met een zinken dakrand. Net als de bekleding van de zijwangen van de dakkapel.

NATUURSTEEN
Bij de overgang van alle verkeersruimtes naar natte ruimtes worden hardstenen dorpels toegepast; kleur en uitvoering is hierin nog nader te bepalen. Hetzelfde geldt voor alle kozijnen die boven peil eindigen, deze worden voorzien van een hardstenen vensterbank, waarbij de kleur en uitvoering nog nader te bepalen is.

STUCWERK
De gehele woning wordt voorzien van stucwerk wat saus klaar wordt opgeleverd.

TEGELWERK
Alle natte ruimtes worden van tegelwerk voorzien, bij de toiletten worden de wanden halfhoog betegeld, en bij de badkamers plafond hoog. Voor de inkoop van de tegels zijn stelposten opgenomen.

CEMENTDEKVLOER
De gehele woning wordt voorzien van een cementdekvloer, deze is circa 8 cm dik en wordt gesmeerd met kunststofvezels.

AFTIMMERWERK
De gehele woning wordt op de 1e verdieping voorzien van gipsplaatplafonds, evenals de garage. Ook worden alle kozijnen voorzien van koplatten.

WATERINSTALLATIE
De waterinstallatie bestaat uit leidingwerk voor de keuken, wasmachine, toilet en badkamer. Warm water word verzorgt door onderstaande installatie.

VERWARMINGSINSTALLATIE
De complete installatie bestaat uit een luchtwarmtepomp met een 300L boiler, hiermee wordt de vloerverwarming verwarmt, deze is per zone te regelen met een thermostaat.

VENTILATIE INSTALLATIE
De ventilatie in de woning word verzorgt door ventilatieroosters in de kozijnen, in combinatie met een mechanische afzuigingsinstallatie.

ELEKTROTECHNISCHE INSTALLATIE
De woning wordt voorzien van een elektronische installatie en inbouw spots, hierin zijn aantallen en posities nog nader te bepalen. Behalve die van de spots, deze zitten ingestort in de breedplaatvloer. Ook wordt deze woning voorzien van zonnepanelen op het hellende dak.

STELPOSTEN
Voor de sanitaire ruimtes zijn voor het sanitair en tegelwerk stelposten opgenomen. De keuken wordt casco opgeleverd waarbij het leidingwerk is inbegrepen.

OPLEVERING
Naar verwachting zal de woning begin 2023 worden opgeleverd.

NADER TE BEPALEN
Nader te bepalen onderdelen kunt u in overleg afstemmen met de aannemer.

ELST
Je vind Elst in de Gelderse gemeente Overbetuwe. Het is weliswaar een dorp, maar met de absolute allure van een stad. Heb je een jong gezin, zijn de kinderen de deur uit of ben je gepensioneerd? Elst is een fijne omgeving voor mensen van alle leeftijden. Gezelligheid is één van de belangrijkste kenmerken. Van tentfeesten tot carnaval en de befaamde Paardenmarkt; er is altijd wel iets te doen! Het winkel- en horeca aanbod is uitgebreid en gevarieerd. Er zijn diverse sportverenigingen en het (binnen)zwembad geeft vertier voor jong en oud! Elst is uitstekend bereikbaar via het openbaar vervoer en met de auto. Er is een treinstation aanwezig en de busverbinding is goed. Door de ligging nabij snelwegen A15 en A325 is Elst een centrale plek om te wonen en werken.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Terug naar ons aanbod