DSC00148

Hans Hasselbach

Hans is Meester Register Makelaar/taxateur en is in opleiding voor Gerechtelijk Deskundige, heeft veel ervaring binnen de makelaardij en het waarderen van vastgoed in het algemeen. Met recht een vastgoeddeskundige. Met zijn humoristische creatieve mindset en juridische zakelijke kennis is Hans de verbindende factor voor ons bedrijf.

DSC00337

Twan van de Laak

Twan is Meester Register Makelaar/taxateur en bouwkundig inspecteur, is een perfectionist en tevens een enthousiaste workaholic. Kort gezegd een gedreven kundige vakspecialist. In het weekend of in de avonduren, u kunt altijd bij hem terecht. Vanuit zijn sociale ondersteunende karakter handelt hij veelal vanuit zijn gevoel. Met zijn kennis, kunde en zijn tomeloze inzet is hij een stimulans voor velen.

DSC09449-2

Anischa Heijmans - Peters

Anischa is onze leergierige "chaos manager" en is mede met haar commercieel talent een "spin in het web" binnen ons team. Met haar gulle lach en spontaniteit windt ze er beslist geen doekjes om. Aardig, zachtmoedig en weet adequaat en no-nonsense te communiceren en mensen aan haar te binden. Inspirerend en altijd vol met idee├źn.