Makelaar in Wageningen

Voor wie graag woont in een bruisende stad met historie, en ook graag de natuur opzoekt is Wageningen de perfecte woonplaats. Het diverse woningaanbod maakt dat voor elke levensfase een woning te vinden is. Of je nu gaat samenwonen, een gezin hebt of juist wilt genieten van je pensioen: iedereen voelt zich thuis in Wageningen. Door het grote aanbod is een deskundige makelaar in Wageningen onmisbaar bij je zoektocht. Het Woonhart Makelaardij gaat graag aan de slag met je woonwensen en vindt jouw droomhuis.

Jouw makelaar in Wageningen: lokale experts

Een makelaar helpt je met het verkopen van jouw woning, of met het zoeken naar een nieuw huis. Of beide! Het is belangrijk dat je makelaar de omgeving goed kent. Op die manier zijn zij op de hoogte van de lokale huizenmarkt, het prijsniveau en de beste verkoopstrategie voor de doelgroep. Het Woonhart is jouw makelaar in Wageningen! Wij hebben die lokale kennis, en zetten die maar al te graag voor jou in!

Huis verkopen?

Wil je graag verhuizen naar Wageningen, maar moet je daarvoor eerst je woning verkopen? Het Woonhart Makelaardij zorgt er met mooie foto's en een goede tekst voor dat je huis opvalt tussen de andere huizen. Daarnaast zetten we ons ervoor in dat de verkoopinformatie die op de webpagina en social media te vinden is actueel en kloppend is.

Koopwoning kopen

Ben je op zoek naar woongeluk en wil je een koopwoning kopen? Wij helpen je graag bij deze belangrijke beslissing. Met onze kennis van de woningmarkt kunnen we je persoonlijk adviseren, zodat je de juiste keuze maakt.

Maak direct kennis met Het Woonhart team.

 

Historisch Wageningen

Wageningen heeft een lange geschiedenis die begint in de middeleeuwen. Verschillende archeologische vondsten geven een goed beeld van de bebouwing in vroeger tijden. De middeleeuwse boerderijen zijn in de twintigste eeuw gesloopt, maar van Kasteel Wageningen is wat bewaard gebleven. Je kunt de fundamenten van drie torens en een deel van de binnenmuur bezichtigen. Ook de oude gracht en delen van de stadsmuur kun je bewonderen.

Wetenschap en natuur in Wageningen

De stad staat (internationaal) bekend om de bekroonde universiteit. 'Wageningen University & Research' is meerdere jaren op rij uitgeroepen tot de beste Nederlandse universiteit.

Wageningen mag dan een bruisende stad zijn, de natuur is nooit ver weg. Vanuit het centrum kun je een wandeling maken richting de botanische tuinen, van waaruit je een prachtig uitzicht hebt op de uiterwaarden. De omgeving heeft een divers landschap: in het oosten begint de Veluwe, in het zuiden stroomt de Rijn en over de rivier ligt de Betuwe. In het westen kijk je uit op de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes die je een prachtig zicht geven op deze adembenemende natuur.