Makelaar in Opheusden

Wonen aan het water? Het kan in Opheusden. Midden in de Neder-Betuwe geniet je van de rust, maar ook van de gezelligheid van de dorpjes. Denk je erover om te verhuizen naar dit dorp? Dan kun je het beste een deskundige makelaar in Opheusden in de arm nemen, die weet wat er te koop staat en jarenlange ervaring heeft in de regio.

Jouw makelaar in Opheusden

Een makelaar is meer dan iemand die bemiddelt in het kopen en verkopen van huizen. Een goede makelaar is een adviseur, die kijkt wat er past bij jouw leven, wensen en woonstijl. Gelukkig ben je daarvoor bij het Woonhart Makelaardij aan het juiste adres. Wij hebben een persoonlijke aanpak, waar onze klanten blij mee zijn. Dat is te zien aan onze reviews op Funda, waar we maar liefst met een 9.0 worden beoordeeld! Dankzij ons lokale netwerk in de Betuwe en omgeving zijn wij de uitgelezen makelaar in Opheusden voor jou!

Aankoopmakelaar in Opheusden nodig?

Wil je een woning kopen in Opheusden? Dan treedt Het Woonhart Makelaardij graag op als jouw aankoopmakelaar. We nemen de tijd om je woonwensen in kaart te brengen, zodat we op zoek kunnen naar een huis dat daarbij past. We analyseren alle factoren die van belang zijn voor je woongeluk, zodat je een compleet beeld krijgt van het huis dat je op het oog hebt.

Taxatierapport opstellen

Ook als je je huis wilt verkopen is Het Woonhart de makelaar die je zoekt. Van advies tot taxatierapport: alles verloopt even soepel. Onze taxatierapporten zijn altijd objectief en transparant en voldoen aan de strenge eisen van het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Vind je het prettiger als we eerst een waardebepaling uitvoeren? Op deze manier kom je achter de basale gegevens over je huis, zodat je alvast een eerste indruk hebt.

 

Trots Opheusden

Het dorp Opheusden maakt deel uit van de gemeente Neder-Betuwe, samen met de dorpen Dodewaard, Echteld, IJzendoorn, Ochten en Kesteren. Opheusden is het grootste dorp van de gemeente en herbergt het gemeentehuis.

Met laanbomenkwekerijen zet Opheusden zich internationaal op de kaart. Dit is dan ook een van de typische kenmerken van het landschap: uitgestrekte bomenrijen.

Het dorp heeft een van de oudste veerpontjes in Nederland. Aan de kant van Opheusden kun je op het terras van het Veerhuis genieten van het water en de boten die langsvaren. Ook heb je een prachtig uitzicht op natuurgebied De Blauwe Kamer en de Grebbeberg.

Voorzieningen

Je kunt niet alleen in alle rust genieten van de natuur, maar ook deelnemen aan het bruisende verenigingsleven. De verschillende sportverenigingen verwelkomen zowel jongere als oudere sportfanaten. Het dorp heeft verder een ruim aanbod aan basisscholen, dus ook voor gezinnen met kinderen is het goed toeven in Opheusden.