Makelaar in Lent

Geniet je van rust en ruimte, maar vind je het ook prettig om de stadse voorzieningen dicht bij huis te hebben? Dan is Lent de ideale woonplaats. Dit dorp ligt op fietsafstand van Nijmegen en heeft ook zelf uitgebreide voorzieningen. Als je een woning zoekt in deze populaire woonplaats kun je het beste een deskundige makelaar in Lent inschakelen, met lokale kennis van de woningmarkt. Het Woonhart Makelaardij helpt je bij een woning verkopen, woning kopen of een taxatie van de woning.

Jouw makelaar in Lent

Een makelaar die de omgeving goed kent, neemt je een hoop zorgen uit handen. Uiteraard kennen we de omgeving - en de markt - goed. Bovendien helpen we met papieren, bezichtigingen en, als je wilt, met onderhandelen. Of je nu wilt kopen of verkopen, het Woonhart is jouw makelaar in Lent!

Betrouwbare aankoopmakelaar

Wil je naar Lent verhuizen maar ben je nog op zoek naar het perfecte huis? Het Woonhart Makelaardij heeft veel kennis van de woningmarkt en denkt graag met je mee. Heb je kinderen, zijn de kinderen juist het huis uit of wil je alleen een nieuwe start maken? In welke levensfase je ook zit: in Lent is iedereen welkom. Zodra we op de hoogte zijn van je wensen gaan we op zoek naar een huis dat daarbij past.

Makelaar in Lent met gratis waardebepaling of taxatierapport

Ook als je je woning wilt verkopen is Het Woonhart de juiste partij, bijvoorbeeld om een taxatierapport op te stellen. Het Woonhart is aangesloten bij het NWWI, wat betekent dat onze rapporten voldoen aan de strenge eisen die dit instituut stelt. Op die manier ben je altijd verzekerd van een objectief en inzichtelijk rapport. Wil je liever eerst een vrijblijvende gratis waardebepaling? Ook hiermee kunnen wij je van dienst zijn.

Historisch Lent

Lent wordt al sinds de Bronstijd bewoond en was in de Romeinse tijd een geliefde plaats omdat er aan het water edelstenen werden gevonden. In de middeleeuwen was Lent vooral een plaats waar de Nijmegenaren hun voedsel verbouwden. Ook nu nog hebben Nijmegen en Lent een speciale band. De nieuwbouwprojecten die in Lent gestart zijn hebben veel aantrekkingskracht op de Nijmegenaren.

Ontspannen in Lent

Lent is erg waterrijk, wat het ideaal maakt voor recreatie. Je kunt heerlijk fietsen of wandelen langs het water, maar ook een verkoelende duik nemen bij de Lentse plas. Deze plas is onderdeel van natuur- en recreatiegebied De Waaijer. Je kunt hier gezellig met je kinderen of kleinkinderen naartoe gaan, maar ook met je geliefde genieten van het prachtige uitzicht.

Voorzieningen

Lent heeft een modern station, een grote bioscoop, een toonaangevend hotel en diverse winkels. Ook zijn er verschillende basisscholen en middelbare scholen. Je kinderen hoeven dus nooit ver te fietsen naar school. Wil je een dagje naar de stad? Parkeer dan je auto bij de P+R en reis met de trein naar Nijmegen Centraal.