Makelaar Kesteren?

Huur je al een tijdje een woning en wil je nu graag een volgende stap zetten en een koopwoning kopen? Of heb je al een huis maar wil je graag verhuizen naar Kesteren? Wat je situatie ook is: om niet voor vervelende verrassingen te komen staan, kun je het beste een ervaren aankoopmakelaar in de arm nemen. Een makelaar met verstand van de regio.

Kesteren in Neder-Betuwe

Het dorp Kesteren maakt deel uit van de gemeente Neder-Betuwe, samen met de dorpen Dodewaard, Echteld, IJzendoorn, Ochten en Opheusden. Kesteren is een van de grotere dorpen uit de gemeente.

Het landschap van Kesteren staat in het teken van de agrarische sector. Vooral fruitteelt gebeurt hier op grote schaal, maar er zijn ook veel boomkwekerijen. Toch heeft het dorp ook een industriegebied, ’t Panhuis.

Voorziening

Omdat een groot deel van de middelbare scholieren in Kesteren en omgeving naar een reformatorische school gaat, is het Van Lodensteincollege een drukbezochte plek in Kesteren. Verder zijn er verschillende soorten basisscholen en twee andere middelbare scholen. Een groot voordeel van het dorp is dat het een eigen station heeft. Hiermee kun je eenvoudig tussen Tiel en Arnhem reizen. Maar ook in Kesteren is genoeg te beleven. Er zijn diverse winkels, verschillende sportverenigingen en prachtige recreatieplekjes te vinden.

Woning kopen

Als je van plan bent om een huis te kopen, moet je eerst je weg vinden in het aanbod dat er is. Heb je kinderen, wil je dicht bij het station wonen, zoek je rust? Allemaal zaken om rekening mee te houden. En dan is het uiterlijk van het huis nog niet eens genoemd. Om een goede keuze te kunnen maken, heb je een makelaar nodig die de markt goed kent. Het Woonhart Makelaardij weet welke huizen te koop staan en geeft je graag een helder en persoonlijk advies, zodat je de woning vindt die bij je past.

Waardebepaling of taxatierapport

Wil je je huidige huis verkopen en zoek je een makelaar om dat te realiseren? Ook daarin kunnen we je begeleiding. We kunnen bijvoorbeeld een eerste gratis waardebepaling doen, maar ook een uitgebreid taxatierapport opstellen. We zijn aangesloten bij het NWWI, wat betekent dat je altijd een objectief en betrouwbaar rapport ontvangt.