Makelaar in Kesteren?

Huur je al een tijdje een woning en wil je nu graag een volgende stap zetten en een koopwoning kopen? Of heb je al een huis maar wil je graag verhuizen naar Kesteren? Dan raden we je aan om een goede lokale makelaar in Kesteren in de arm te nemen. Of je nu een aan- of verkoopmakelaar zoekt, hij/zij verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Jouw makelaar in Kesteren

Het Woonhart makelaardij is jouw makelaar in Kesteren! Wij kennen de omgeving als geen ander, en daar heb jij voordeel van. Zo kennen we de huizenprijzen, de plannen voor de omgeving én weten we vaak welke woningen op de markt komen nog voordat dat daadwerkelijk het geval is. Onze kennis is jouw voordeel. Bovendien hebben we alles in huis: gediplomeerde VBO makelaars, gecertificeerde taxateurs en duurzaamheidsexperts.

Kesteren in Neder-Betuwe

Het dorp Kesteren maakt deel uit van de gemeente Neder-Betuwe, samen met de dorpen Dodewaard, Echteld, IJzendoorn, Ochten en Opheusden. Kesteren is een van de grotere dorpen uit de gemeente. Het landschap van Kesteren staat in het teken van de agrarische sector. Vooral fruitteelt gebeurt hier op grote schaal, maar er zijn ook veel boomkwekerijen. Toch heeft het dorp ook een industriegebied, ’t Panhuis.

Voorzieningen in Kesteren

Omdat een groot deel van de middelbare scholieren in Kesteren en omgeving naar een reformatorische school gaat, is het Van Lodensteincollege een drukbezochte plek in Kesteren. Verder zijn er verschillende soorten basisscholen en twee andere middelbare scholen. Een groot voordeel van het dorp is dat het een eigen station heeft. Hiermee kun je eenvoudig tussen Tiel en Arnhem reizen. Maar ook in Kesteren is genoeg te beleven. Er zijn diverse winkels, verschillende sportverenigingen en prachtige recreatieplekjes te vinden.

Je makelaar in Kesteren zorgt voor de beste prijs voor jouw woning

De markt is uitstekend om een woning te verkopen. Bij het verkopen van een woning komt er een heleboel op je af. Zo moet je een prijs bepalen, net als de juiste verkoopstrategie. Daar kunnen wij je bij helpen! Lokale kennis is enorm waardevol voor het bepalen van een verkoopstrategie, net als het bepalen van de beste prijs. Bovendien kunnen we je veel uit handen nemen. We kunnen de onderhandelingen voor je voeren, en de papierwinkel voor je regelen. Daarom is het Woonhart dé makelaar in Kesteren voor jou!

Woning kopen

Als je van plan bent om een huis te kopen, moet je eerst je weg vinden in het aanbod dat er is. Heb je kinderen, wil je dicht bij het station wonen, zoek je rust? Allemaal zaken om rekening mee te houden. En dan is het uiterlijk van het huis nog niet eens genoemd. Om een goede keuze te kunnen maken, heb je een makelaar nodig die de markt goed kent. Het Woonhart Makelaardij weet welke huizen te koop staan en geeft je graag een helder en persoonlijk advies, zodat je de woning vindt die bij je past.

Waardebepaling of taxatierapport

Wil je je huidige huis verkopen en zoek je een makelaar om dat te realiseren? Ook daarin kunnen we je begeleiding. We kunnen bijvoorbeeld een eerste gratis waardebepaling doen, maar ook een uitgebreid taxatierapport opstellen. We zijn aangesloten bij het NWWI, wat betekent dat je altijd een objectief en betrouwbaar rapport ontvangt.