Makelaar gemeente Overbetuwe

De gemeente Overbetuwe is sinds 2001 met recht een op de kaart gezet. Deze gemeente is ontstaan door de samensmelting van Elst, Heteren en Valburg.

Bent u op zoek naar een nieuw koophuis in de Overbetuwe met z’n diversiteit aan woningen, van een jaren 30 woning tot landhuis tot boerderijwoning, van herenhuis tot twee onder een kap woning, van tussenwoning tot vrijstaande woning een bungalow of chalet! Hier is het allemaal te koop of te huur, uiteraard kunnen wij je daarbij helpen, denk aan een aankoopmakelaar voor de aankoop van een nieuwe woning of de daadwerkelijke waardebepaling van je nieuwe woonhuis of huidige woning.

Huis kopen / verkopen gemeente Overbetuwe

Wil je jouw huis verkopen en wil je weten wat de kosten zijn van een makelaar, een aankoopmakelaar of een taxateur voor een Taxatie van je woning?  Wij komen vrijblijvend bij je langs om alle ins en outs kenbaar te maken over de kosten van verkopen of aankopen van de desbetreffende woning! Wij zijn de makelaar specialist in de Overbetuwe. Bij ons komt je zoals het hoort achterom. Het lijkt ons leuk en nuttig je kennis te laten maken met de Overbetuwe en omliggende dorpen want het is heel belangrijk dat je weet waar je komt te wonen! Wij gaan de dorpen een voor een beschrijven zodat je weet waar je woonhuis een thuis wordt.

Geschiedenis gemeente Overbetuwe

Gemeente overbetuwe is sinds 2001 met recht op de kaart gezet. Deze gemeente is ontstaan uit samenvoeging van de gemeenten Elst, Heteren en Valburg en heeft ca.17.000 huizen met ca. 42.500 inwoners. De gemeente Overbetuwe omvat de gezellige dorpen, Andelst, Driel, Elst, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Oosterhout, Randwijk, Slijk- Ewijk, Valburg en Zetten. De Overbetuwe ligt tussen de Rijn en de Waal. Wil je een idyllische dijkwoning kopen? Dan ben je in de Overbetuwe aan het juiste adres, zoals ik al vertelde heeft de Overbetuwe een diversiteit aan woningtypen in deze regio. Het leuke van wonen in een dorp is de gemoedelijkheid van de mensen, je bent hier geen nummer maar draagt een naam en er word veel georganiseerd voor groot en klein en is er voor ieder wat wils. Je kunt genieten van natuurschoonheden met z’n typische Betuwse fruitbomen, vrijheden en rivierstrandjes, dit alles terwijl je omringt bent door de grotere steden als Arnhem, Nijmegen en Tiel. De meeste dorpen hebben in de directe omgeving kleuter-/peuter-, lagere- en middelbare scholen en zijn er ook voldoende sportvoorzieningen en verenigingen. Tevens zijn er voldoende huisartsenposten, winkels, eetgelegenheden en vrijetijds- mogelijkheden. Kortom wij van HetWoonhart Makelaardij zijn op de hoogte van de dorpen met hun woonomgevingen en verdiepen ons in het verkopen en aankopen van woningen, waardebepalingen en taxatie van huis, bedrijfspand of object, hypotheken en overwaarde van je woning, object of bedrijfspand in deze prachtige woonomgeving met wonderschone natuur en een prettige leef- en woonbeleving.

MAKELAAR GEMEENTE OVERBETUWE

DE GEMEENTE OVERBETUWE is sinds 2001 met recht een op de kaart gezet. Deze gemeente is ontstaan door de samensmelting van Elst, Heteren en Valburg.

Bent u op zoek naar een nieuw koophuis in de Overbetuwe met z’n diversiteit aan woningen, van een jaren 30 woning tot landhuis tot boerderijwoning van herenhuis tot twee onder een kap woning van tussenwoning tot vrijstaande woning een bungalow of chalet! Hier is het allemaal koop of huur, uiteraard kunnen wij je daarbij helpen, denkt aan een aankoopmakelaar voor de aankoop van een nieuwe woning of de daadwerkelijke waardebepaling van je nieuwe woonhuis of huidige woning?

Huis kopen / verkopen gemeente Overbetuwe

Wil je jouw huis verkopen en wil je weten wat de kosten zijn van een makelaar, een aankoopmakelaar of een taxateur voor een Taxatie van je woning?  Wij komen vrijblijvend bij je langs om alle ins en outs kenbaar te maken over de kosten van verkopen of aankopen van de desbetreffende woning! Wij zijn de makelaar specialist in de Overbetuwe! Bij ons komt je zoals het hoort achterom! Het lijkt ons leuk je alvorens kennis te laten maken met de Overbetuwe en omliggende dorpen, heel belangrijk dat je weet waar je komt te wonen! Wij gaan de dorpen een voor een beschrijven zodat je weet waar je woonhuis een thuis wordt.

Geschiedenis gemeente Overbetuwe

GEMEENTE OVERBETUWE is sinds 2001 met recht op de kaart gezet. Deze gemeente is ontstaan uit samenvoeging van de gemeenten Elst, Heteren en Valburg en heeft ca.17.000 huizen met ca. 42.500 inwoners. De gemeente Overbetuwe wordt omarmd door de gezellige dorpen, Andelst, Driel, Elst, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Oosterhout, Randwijk, Slijk- Ewijk, Valburg en Zetten. De Overbetuwe ligt tussen de Rijn en de Waal, wil je een idyllische dijkwoning kopen? Dan bent je in de Overbetuwe aan het juiste adres, zoals ik al vertelde heeft de Over Betuwe een diversiteit aan verschillende soorten woningen in deze regio. Het leuke van wonen in een dorp is de gemoedelijkheid van de mensen, je bent hier geen nummer maar draagt een naam, er wordt veel georganiseerd voor groot en klein en voor ieder wat wils. Je kunt genieten van natuur schoonheden met z’n typische Betuwse fruitbomen, vrijheden en rivierstrandjes dit alles terwijl je omringt bent door de grotere steden als, Arnhem, Nijmegen en Tiel. De meeste dorpen hebben in de directe omgeving kleuter/peuter, lagere en middelbare scholen, ook zijn er voldoende sportvoorzieningen en verenigingen, tevens zijn er voldoende huisartsen posten, winkels, eetgelegenheden en vrijetijd mogelijkheden. Kortom wij van het woonhart makelaardij zijn op de hoogte van de dorpen met hun woonomgevingen en verdiepen ons in het verkopen en aankopen van woningen, waardebepalingen en taxatie van je huis, bedrijfspand of object, hypotheken en overwaarde van je woning/object of bedrijfspand in deze prachtige woonomgeving met een wonderschone natuur en een prettige leef en woonbeleving.

Makelaar in de Overbetuwe - Het Woonhart