Makelaar in Overbetuwe

Talloze fruitbomen, idyllische rivierstrandjes en een rijke variatie aan dorpjes: dat is de gemeente Overbetuwe in een notendop. Dankzij die diversiteit kunnen wij ons heel goed voorstellen dat je hier een koopwoning wilt kopen. Het Woonhart Makelaardij is jouw makelaar in Overbetuwe. In die rol zijn we dan ook graag gastheer tijdens jouw kennismaking met deze mooie gemeente. En ken je de gemeente al of wil je je huis verkopen? Ook dan staat er altijd een gecertificeerde makelaar in de gemeente Overbetuwe voor je klaar.

De beste makelaar in Overbetuwe

Als lokale makelaar in Overbetuwe kennen we de omgeving als geen ander. En dan met name de woningen. We kennen de plannen voor de omgeving, weten wat er met de huizenprijs gebeurt en kennen de kopers en verkopers. Jij kunt van die kennis profiteren. Zo helpen we je een goede verkoopstrategie uit te stippelen, of zoeken we juist jouw droomhuis. Wij weten vaak van tevoren al dat woningen in de verkoop gaan in de gemeente Overbetuwe. Dat geeft je een enorme voorsprong!

Woningaanbod Overbetuwe

In al die dorpen staan in totaal zo’n 17.000 huizen. Genoeg keuze dus, ook wat betreft de typen woningen. Een greep uit het woningaanbod: van jarendertigwoning, dijkwoning, landhuis, boerderij, herenhuis, twee-onder-een-kapwoning, tussenwoning, vrijstaande woning, bungalow tot chalet. Het is hier allemaal te koop of te huur.

Professionele makelaar in Overbetuwe

Een woning kopen of een huis verkopen is een flinke stap, waarbij een betrouwbaar en helder advies essentieel is. Het Woonhart Makelaardij biedt bijvoorbeeld een aankoopmakelaar voor de aankoop van een nieuwe woning of de waardebepaling van je nieuwe woonhuis of huidige woning. We weten alles van het verkopen en aankopen van woningen, waardebepalingen en taxatie van huis, bedrijfspand of object, hypotheken en overwaarde van je woning, object of bedrijfspand.

Interesse? Bekijk het actuele aanbod of neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte!

Overbetuwe: een jonge gemeente

De gemeente Overbetuwe is pas sinds 2001 een feit. Toen werden namelijk de gemeenten Elst, Heteren en Valburg samengevoegd. Het resultaat is een zeer gemêleerde woonomgeving, bestaande uit de dorpen Andelst, Driel, Elst, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Oosterhout, Randwijk, Slijk- Ewijk, Valburg en Zetten. Er wonen ongeveer 42.500 mensen. De steden Arnhem, Nijmegen en Tiel liggen dichtbij.

Sfeer van Overbetuwe

Houd je van het typische gemoedelijke sfeertje dat bij een dorp past? Dan voel je je in de gemeente Overbetuwe snel thuis. De inwoners zijn vriendelijk en staan open voor een praatje. Bovendien is er veel te beleven voor jong en oud. Je geniet vanzelfsprekend van de mooie natuur en er zijn diverse sportvoorzieningen en verenigingen. Ook scholen, winkels, huisartsenposten, horecazaken en recreatiemogelijkheden vind je hier genoeg.