Makelaar in Neder-Betuwe?

Wil je een woning kopen of juist een woning verkopen in een van de dorpen in gemeente Neder-Betuwe? Dan is het belangrijk om voor een betrouwbare en deskundige makelaar in Neder-Betuwe te kiezen die de woningmarkt goed kent. Het Woonhart Makelaardij begeleidt je graag bij alle stappen van het aankoop- of verkoopproces.

Jouw makelaar in Neder-Betuwe

Het Woonhart is een lokale makelaar in Neder-Betuwe, en dat biedt vele voordelen. Wij kennen de lokale woningmarkt als geen ander: het is tenslotte ons dagelijks werk! We weten wie de mensen zijn die hier (willen) wonen, wat een goede vraagprijs is en wat de beste verkoopstrategie is. Dankzij ons uitgebreide netwerk zijn we ook uitstekend aankoopmakelaar. We zijn bijvoorbeeld vaak op de hoogte van woningen die in de nabije toekomst op de markt komen, maar dat nog niet zijn. En misschien is dat wel juist jouw droomhuis!

Waardebepaling of taxatierapport

Het Woonhart Makelaardij helpt je woning verkopen of ondersteunt in je zoektocht naar een huis, maar kan ook een eerste gratis waardebepaling of gedegen taxatierapport opstellen. Bij de aan- of verkoop, verbouwing van een woning of bij het oversluiten van een hypotheek is een (NWWI) taxatierapport van de woning namelijk noodzakelijk. Dit instituut staat voor betrouwbare, transparante en deskundige taxatierapporten. De taxateurs van Het Woonhart Makelaardij zijn aangesloten bij het instituut en voldoen aan hun strenge voorwaarden. Daardoor ben je altijd verzekerd van objectieve en betrouwbare taxaties.

 

Gemeente Neder-Betuwe

Toen in 2002 de dorpen Dodewaard, Echteld, IJzendoorn, Kesteren, Ochten en Opheusden fuseerden, ontstond er een gemeente die kort daarna Neder-Betuwe ging heten. De dorpen werken bestuurlijk samen, maar hebben nog steeds hun eigen karakter.

Opheusden

Opheusden is het grootste dorp van de zes en herbergt het gemeentehuis van de Neder-Betuwe. Het vlakke rivierenlandschap met veel tuinbouw en grootschalige laanboomkwekerijen zijn kenmerkend voor Opheusden. Het centrum van het dorp is de kerk, daaromheen is de rest van de bebouwing geplaatst. Naast deze kerk is er ook een Moluks kerkgebouw te vinden.

Activiteiten en voorzieningen

In de verschillende dorpen is altijd wel iets te beleven: er zijn diverse markten, het is een ideaal gebied om te wandelen en fietsen, maar je kunt er ook goed zwemmen of varen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je in ieder dorp terecht. Als je zin hebt in een goede shopsessie kun je uitwijken naar Tiel, Rhenen, Veenendaal en Wageningen.

Hulp nodig? Het Woonhart is jouw makelaar in Neder-Betuwe

Wil je graag aan de slag om zo snel mogelijk je nieuwe huis in de gemeente Neder-Betuwe te betrekken? Neem dan contact op met Het Woonhart Makelaardij. We weten wat er te koop staat of te koop komt te staan en kunnen jouw wensen daarom snel matchen met de perfecte woning.