Makelaar Driel

Woon je in Driel of wil je juist naar Driel verhuizen? Een woning verkopen of een huis kopen gaat soepel met Het Woonhart. Makelaar uit de regio. We werken transparant, zodat je precies weet hoe de zaken ervoor staan.

Woning verkopen

Een nieuwe stap in je leven kan betekenen dat je je huis wilt of moet verkopen. Een scheiding, overlijden of juist een huwelijk/samenwonen maken dat je huis te groot of te klein voelt. Het Woonhart Makelaardij zorgt dat je snel een fijn thuis hebt, zodat je een nieuwe start kunt maken.

Driel

Het dorp Driel staat vooral bekend om de rol die het speelde in de WOII. Tijdens de Slag om Arnhem werd er een veldslag uitgevochten en diende het dorp als luchtlandingsbaan. Na de oorlog waren veel huizen en gebouwen zwaar beschadigd. Enkele monumenten bleven behouden, andere werden vervangen door iets nieuws.

Polentocht

Om de oorlogsherinnering in stand te houden wordt ieder jaar de Polentocht georganiseerd. Op de tweede zaterdag in september lopen deelnemers verschillende afstanden, om op die manier de Poolse bevrijders te eren.

Voorzieningen

De Kerkstraat en Molenstraat vormen het winkelhart van het dorp. Hier kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen, maar er zijn ook wat meer bijzondere winkeltjes te vinden. Verder zijn er drie basisscholen en een middelbare school.

Woningen in Driel

Na de oorlog werd er veel gebouwd in Driel. De Oldenhof is daarvan een voorbeeld. Deze woonwijk werd in de jaren zeventig gebouwd op een middeleeuws landgoed. In 2006 startte een bouwproject in de nieuwbouwwijk De Breekenhof. Hier vind je ruim 400 verschillende soorten woningen, keuze genoeg!

Verkoopmakelaar nodig?

Wil je een huis kopen, maar moet eerst je oude huis verkopen? Het Woonhart Makelaardij helpt je bij het verkopen van je huis, bij het opstellen van een taxatierapport of bij de aankoop van een woning. Daarbij staat persoonlijke aandacht en transparantie voorop. Wil je alleen advies, of zoek je een makelaar die meer onderdelen van het verkoopproces uit handen neemt? Het Woonhart kan je van A tot Z begeleiden bij de aankoop of verkoop van je woning.