Ervaren makelaar in Dodewaard

Heb je je oog laten vallen op een leuk huis in Dodewaard? Wil je wonen in een gezellig dorp dat is omgeven door water en landerijen? Wat je wensen ook zijn, Het Woonhart Makelaardij is jouw makelaar in Dodewaard. Wij helpen je bij een woning kopen, verkopen of taxeren. We weten wat er te koop staat of te koop komt te staan en kunnen je daarom snel helpen een nieuw thuis te vinden.

Jouw makelaar in Dodewaard

Bij het Woonhart makelaardij kijken we niet naar het kopen en verkopen van woningen als financiƫle transacties. Het gaat om de overdracht van woongeluk. Van herinneringen, of nieuwe gebeurtenissen, die later mooie herinneringen worden. Daarom kiezen wij voor een persoonlijke aanpak, met aandacht voor de persoon. Mede daarom worden we met een 9.0 gewaardeerd op Funda!

Woningen in Dodewaard

Zoek je een huis dat al helemaal af is, of juist een klushuis? Woon je graag in alle rust, of toch liever in het dorp? In Dodewaard kun je alle kanten op. Of je nu een gezin wilt beginnen, net je eerste huis koopt of gepensioneerd bent: iedereen voelt zich hier welkom.

Huis kopen in Dodewaard

Misschien weet je al precies welk huis je wilt kopen. Dan is het verstandig om een goede aankoopmakelaar bij het proces te betrekken. De aankoopmakelaars van Het Woonhart Makelaardij hebben veel ervaring en expertise, waardoor ze precies weten waarop ze moeten letten. Maar ook als je nog geen geschikte woning hebt gevonden, kan Het Woonhart je helpen. We spreken samen door wat je wensen zijn, zodat we met onze uitgebreide marktkennis jouw droomhuis kunnen vinden.

Woning verkopen

Als je eenmaal hebt besloten dat je je huis wilt verkopen, is daar soms een lastige periode aan voorafgegaan. Een scheiding of een overlijden brengt veel emotie met zich mee, waardoor je huis verkopen extra zwaar kan vallen. Het Woonhart Makelaardij neemt graag die last uit handen, zodat je de voordeur zo snel mogelijk definitief achter je kunt sluiten.

 

Dodewaard in Neder-Betuwe

Het dorp Dodewaard is een van de zes dorpen die zijn gefuseerd tot gemeente Neder-Betuwe. Het dorp heeft diverse winkels, waaronder een supermarkt. Maar als je wilt winkelen bij de grote ketens kun je in Tiel, Veenendaal, Rhenen en Wageningen je hart ophalen. Omdat Dodewaard vlakbij de A15 ligt, is het een aantrekkelijke vestigingsplaats van allerlei bedrijven. Op het bedrijventerrein van 30.000 m2 hebben verschillende ondernemers onderdak gevonden.

Activiteiten en natuur

In Dodewaard zijn verschillende (sport)verenigingen, is twee keer in de week een markt en worden allerlei evenementen georganiseerd. Voor de natuurliefhebber is het dorp een oase. Zo vind je er twee zogenaamde wielen, stille getuigen van vroegere dijkbreuken en overstromingen.

Jouw makelaar in Dodewaard

Wil je je woning in Dodewaard verkopen? Wij kennen de omgeving goed, en dan met name de woningmarkt. Daardoor weten we wat de beste prijs is, en welke verkoopstrategie we het beste in kunnen zetten om de maximale prijs te behalen. Ook voor het kopen van een woning hebben we die kennis. Bovendien weten we vaak wat er op de markt komt, nog voordat het zo ver is. We helpen je graag, dus bel of kom eens langs! Geheel vrijblijvend.