referenties

Uw waardebon verzilveren

Hieronder de genoemde links op uw waardebon.
Uw referentie bij ons op de website? Dat kan ook. Stuur ons een leuke foto van jullie gezin en wij regelen dat deze op onze website komt met de door u geschreven referentie

Google

Facebook

Vergeet niet uw waardebon nummer erbij te schrijven. Zo kunnen wij u de korting geven zoals beloofd.

Referentie huis kopen - het woonhart

Aankoop en verkoop sloot naadloos op elkaar aan

Bij ons in de straat was een tijdlang weinig verkocht. Totdat het woonhart het huis van de buren in no time wist te verkopen. Dat was voor ons aanleiding om ook de knoop door te hakken. Met twee kinderen wilden wij meer ruimte om te spelen. Binnen vijf weken was onze woning in Heteren verkocht. Al jaren liepen we langs onze huidige woning, niet wetende dat er zoveel tuin achter de woning aanwezig was. Hans wist precies wat we wilden en liet ons deze woning zien. We waren op slag verliefd.

Referenties huis kopen - het woonhart

Van huur naar koop de beste beslissing ooit

We woonden in een tweekamer huurwoning en wilde graag meer ruimte. Want we hebben kippen, eenden, konijnen, honden en papegaaien. Dat vraagt van een aankoopmakelaar de nodige creativiteit. Bij Hans bespeurden we direct de drive om het beste resultaat te behalen. Hoe het hem is gelukt, weten we niet. Maar binnen een maand vond Hans ons droomhuis. Daarmee zijn onze verwachtingen meer dan waargemaakt.